Nyheter på klubben

Vi har varit med på Smålands Golfförbunds Golfting.

Förra helgen var en liten grupp på 4 personer på Öland för att delta i Smålands Golfting.

Det var många intressanta föreläsningar och praktiska råd.

Bl a var Christina Rodman på plats och informerade om de nya reglerna, innan hon åkte vidare till Stockholm för att utbilda förbunds- och distriktsdomare.

Den tryckta regelboken kommer i början av 2019 och för den som är nyfiken kan man läsa mer på R&As webbsida.

Golfmässa Omberg

Årets golfmässa var förlagd till den nya fina mässhallen på Ombergs Golfbana.

Antalet försäljare var lite färre, men det gjorde att vi hann med att besöka och prata med nästan alla.

Här visar Martin på Wilson nästa års kläder.

Anders och Kristian har haft besök av Lars Bonnevier, banchef i Åtvidaberg.

Lars har många års erfarenhet av banskötsel och har varit banchef på flera golfanläggningar.

En banvandring genomfördes där man diskuterade utveckling, bunkrar, klipplinjer, skötsel på kort och lång sikt mm.

Lars uttryckte att vi har en mycket fin bana och kom med flera bra råd till vår personal.