Nya bostäder på banan!

Det är ingen kö till rangen just nu, men vi tror på en vår och då kommer det finnas chans att köpa bostad på banan.

Snart hör vi fågelsång!

24 mars är alla välkomna på invigning och test av vårt nya akustiktak i klubbhuset.

Klockan 15.00 samlas vi och får lyssna på ornitologen Rainer Winkler som på ett kul sätt kommer lära oss mera om småfåglar - ta med mobilen!

Café Albatross har öppet och vi festar på deras goda smörgåstårta (90:- pp).

Anmälan till kansliet info@loftahammarsgk.se, senast 20 mars.

Fågelholkar

Svante har haft fullt upp i snickarbon med att tillverka fågelholkar som ska sättas upp i träden på banan.

Förutom att fåglarna blir glada, så ska de fungera som "markör" när du råkar slå lite snett in bland träden, vi hoppas förstås på den första anledningen.

Dessa holkar kommer att säljas för 500:- st, värdecheck på 100:- och boll som är lätt att hitta? ingår.

Alla fastighetsägare kommer att finnas på en tavla med förteckning över holkarna.

Nytt akustiktak

Ossian och Olle har gjort ett kanonjobb med att sätta akustikplattor i taket på caféet.

Inte nog med det, under alla bord och stolar har de satt filt, så nu känns det som att vi är inbäddade.

Hoppas det ska bli ett mjukare ljud härinne nu, annars är det bara tofflor som saknas.

Och så kanske vi kan höra fåglarna...

Tusen tack till de händiga grabbarna!