Ninnis tavla startades för sex år sedan. Den entusiastiske Ninni Ödkvist var en aktiv medlem i Loftahammars Golfklubb och ville innan sin bortgång starta en damturnering med ett vandringspris i form av en intarsiatavla. Tävlingen körs i två klasser, A: handicap 24 eller bättre, och B: handicap 36 eller bättre. Vinnare i A-klassen blev Gertie Gambe och hon fick därmed ta över tavlan. B–klassen vanns utav Britt Söderlund. Samtidigt spelades klubbmästerskapet för damer 55 eller äldre. Där lcyakdes Gertie Gambe inte upprepa succén utan fick se sig besegrad av Marjan Duijn – men först efter särspel.

Juniortävlingen kallas för Claesgolfen och hålls varje år till minne av Claes Bäckström som donerade en stor summa pengar till förmån för ungdomsverksamheten i klubben. I år deltog 20 ungdomar, en ökning från fjolårets 13. Tävlingen spelas i två klasser, som poängbogey och över nio hål. Vinnare i år blev Adrian Svensson med 21 poäng. I B–klassen triumferade Daniel Otter med 25 poäng.