Fredrik jobbar nu på Wilson

Hej, jag hoppas att ni alla har det bra och att ni har tagit tillvara på starten av golfåret 2017, trotts den kalla våren verkar det nu lossnat ordentligt. Jag vill informera er alla om att det kommer ske lite förändringar på klubben och tränarbiten från och med måndag v 26. Som ni alla vet eller säkert hört jobbar jag ju också på Wilson, detta är något jag kommer att fortsätta med och kommer således inte hinna med tränarbiten fullt ut så det blir tillfredställande för er och mig. Jag kommer dock inte försvinna helt, jag kommer genomföra golfveckorna v 28 och v29. Därutöver kommer jag ge lektioner, men med kort varsel och oregelbundet. Ang försäljning av klubbor mm kommer vi ha flera customfit dagar där ni kan boka in er ( kostnadsfritt och utan köptvång). Mitt mål är också att vi ska kunna genomföra en sista golfresa tillsammans under hösten. Är ni några redan nu som känner att ni skulle vilja åka med, kom med förslag till mig på vart annars väljer jag - Typ en ”sista natten med gänget” resa. Från och med Måndag kommer Gustav Adell att börja ge lektioner på klubben. Gustav har en lång historik som satsande golfspelare, men även av att ge lektioner. Mer info om Gustav kommer ni få av honom i ett brev i det närmaste. Gustav kommer ni kunna boka via hans sida eller via klubben. Jag hoppas, tror och känner på mig att ni kommer ta emot Gustav med öppna armar likt ni gjort med mig. Men som sagt jag kommer jobba av och till året ut så vi kommer ses många gånger till på klubben, har ni funderingar tveka inte att maila. Fredrik.stoltz@pgasweden.com . Jag vill avsluta med att önska alla en trevlig midsommar och en fantastisk golfsommar. Väl mött och på återseende// Fredrik

Fredrik Stoltz

PRO

Jag heter Fredrik Stoltz, 35år. Jag har i hela mitt liv varit en ”sportnörd”, så fort jag haft en boll och klubba så har jag varit nöjd. Min passion har sista 15 åren varit golf- allt ifrån Hickory, hur klubbor byggs till att experimentera med olika slag i olika lägen. 

Under fem år har jag arbetat för Wilson Staff med att göra Custom Fitting – anpassa utrustningen efter de förutsättningar varje spelare har. Under två år har jag kombinerat detta med att arbeta som ass tränare på Tobo GK. 

Jag är utbildad coach inom Kommunikation och Personligutveckling enl ICF regler.
Detta föddes genom min nyfikenhet på hur mycket det mentala styr oss i golfen.
Jag är utbildad via PGA Sweden och har genomfört PGA’s TAU utbildning.

Som medlem i PGA-Sweden, intresseorganisation för instruktörer och yrkesspelare som verkar för att upprätthålla en yrkeskunnig kår av golfinstruktörer och yrkesspelare.
En fullvärdig medlem av PGA är en Professional som både har utbildning och yrkeserfarenhet och som arbetar efter det krav och kvalifikationer som PGA ställer på dess medlemmar.

 

Det är nu ett sant nöje att få kombinera dessa erfarenheter i egen regi och som HEAD PRO på Loftahammars GK.

 

Min syn på Golfen

Med glöd och passion för golfen och allt som berör den har jag som filosofi och mål att varje elev ska känna sig sedd och i fokus, att man får en upplevelse. Detta gör jag med många års erfarenhet av coaching och arbete med människor som grund att luta mig tillbaka på. 

Min intention är att hitta en helhetslösning med Custom Fit, golfutbildning, mental träning och spelstrategi.

All träning utgår från dina egna förutsättningar och mål. Genom bra upplägg, pedagogiska övningar och smarta lösningar tar vi din golf ytterligare en nivå. 

 

Mitt mål och filosofi när jag tränar/lär ut golf är att man har roligt under lektionerna, nära till skratt- De är grunden för att lära sig och ta ett steg närmare att nå sin fulla potential som golfare.

 

Ta chansen och utveckla din golf tillsammans med mig som tränare.

 

Väl Mött // Fredrik Stoltz

 

Hemsida FS Golf

 

Gustav Adell

Längs min egen satsning som professionell golfspelare har jag alltid haft nöjet att genom instruktion få hjälpa andra att bli bättre golfare.

Oavsett om det varit nybörjaren eller den mer erfarne spelaren tycker jag det är spännande att se hur och när utveckling sker. 

Under sommar- och höstsäsongen  2017 finns jag exklusivt tillgänglig för lektioner och kurser på Loftahammar GK.

Du kan boka mig för både privat- och grupplektioner.

Välkommen med din bokning och hoppas vi ses snart!

  
Med vänlig hälsning, 
Gustav

 

 

PRISER:

25 min 450 kr

50 min 750 kr

80 min 900 kr

50 min (2 pers) 800 kr

50 min (3 pers) 1000 kr

Lilla paketet 3x 25 min 1215 kr

Stora paketet 5x 50 min 3375 kr


Half day academy (3h)
Under 3 timmar fokuserar vi på en eller flera viktiga delar av ert spel efter era behov och önskemål.
Max antal elever per tillfälle är 3st.
Tid: kl 9:00-12:00 eller 13:00-16:00

1 pers 1700 kr

2 pers 2500 kr

3 pers 3000 kr


Spellektion
Våra spellektioner är över 9 hål (2 tim) och innefattar både golfspel och strategi. En viktig ingrediens för att ta dina slag från rangen till banan och börja generera resultat när det verkligen gäller.

Spellektion 9 hål  (1 pers) 1600 kr

Spellektion 9 hål  (2-3 pers) 2000 kr


Grupplektioner
Att träna tillsammans i grupp är nyttigt men framför allt väldigt roligt. Ni väljer själva vilka delar av spelet ni vill träna på; sving, bunker, chip, pitch eller puttning. Ni kan vara mellan 4-10 personer men tänk på att boka in flera tillfällen om ni vill träna olika delar av spelet, t.ex. en timme svingträning och en timme pitchträning.
Vi kan givetvis, helt efter era önskemål, skräddarsy ett schema som löper över flera tillfällen.

60 min 4-6 pers 225:-/person

60 min 7-10 pers 175:-/person


Gröntkort utbildning kommer ske efter förfrågan och löpande under säsong.

Kontakta mig direkt på: gustav.adell@gustavadell.com alt ring 0705721878 för vidare info och bokning