Fakturering avgifter 2023
Byte av faktureringssätt

Nu börjar det snart bli dags att fakturera avgifter inför nästa år. Vi kommer inte att skicka ut några fakturor som vi gjort tidigare, utan betalningen kommer att ske genom Min Golf.

Se hur det kommer att fungera här: Betalning i Min Golf

Nedan finns en lathund med bilder:

betala-avgifter-via-min-golf---lathund-med-bilder (1) | (docx) | 1,1 MB
Fördelar för dig som medlem:
1.Medlemmar i samma familjegrupp kan betala för varandra i Min Golf.


2.Medlemmar kan enkelt få ut ett kvitto på ex. spelavgiften som underlag för Friskvårdsbidrag. Klicka i rutan för Visning av personnr. På mina kvitton för friskvårdsbidrag under fliken Sekretess och nix.

3.Spelarens medlemskap aktiveras direkt vid betalning. All information, köpevillkoren osv. visas i MG där spelaren kan acceptera dessa, vilket blir säkert för klubben.

4. På ditt mail du får från klubben med alla dina obetalda, visas samtliga avgift som är obetalda. Är du Vårdnadshavare kan du enkelt betala för din Underårige.

5.Om spelaren kontaktar klubben för att ändra medlemskategori, kan klubben enkelt ta bort de gamla avgifterna och lägga till de nya avgifterna kopplade till den nya medlemskaegorin (ingen kreditfaktura krävs). Spelaren kan direkt gå in och betala de nya avgifterna och bli aktiverad.

 
Tänk på:
Vet du att du vill göra några ändringar i ditt medlemskap (eller skåp) var vänlig meddela detta till klubben info@loftahammarsgk.se så fort som möjligt.

Tänk på att för studentmedlemskap krävs intyg.

När avgifterna är skickade till Min Golf kommer du få ett mail som talar om det.

Skulle du av någon anledning vilja ha en faktura skickad eller mailad till dig istället går det att ordna, hör i så fall av dig till kansliet.

Är du vårdnadshavare kan du enkelt betala för din underårige, är du inte upplagd som vårdnadshavare i GIT går fakturan till den underårige. Kontakta klubben om du inte är upplagd  som vårdnadshavare.

Du kan betala för andra som är upplagda i din familjegrupp se under tips i filmen Betala via min golf hur du gör för att det ska fungera.

Ditt medlemskap aktiveras så fort du har betalat dina avgiter.

 

Har du frågor och funderingar kontakta:

Maila info@loftahammarsgk.se

eller ring Patrik

072-3234441

Hälsningar från kanslipersonal, styrelse och klubbchef.