Juniorerna

Juniorverksamhet

På torsdagskvällar kommer det som vanligt att bli gratis träning för barn och juniorer - se facebook för ev ändringar.

Träningen är öppen för alla barn och ungdomar, både nybörjare och mer erfarna. Även föräldrarna får vara med.

Det behövs ingen föranmälan.

Under juli i högsäsong är det uppehåll i träningen.

Unik satsning på barn och juniorer!

Genom Insamlingsstiftelsen för Barn och Ungdomar i Loftahammars Skola och Förskola har barnen i Loftahammars Skola fått möjlighet att ta Grönt Kort!

Det har varit 41 barn från årskurs 1 till 6 som deltagit i kursen! Gustav Adell och Malin har med hjälp av spännande banor och övningar med olika ”levels” tränat eleverna.

Detta gör att eleverna lär sig fort, tycker golf är roligt och blir inspirerade att fortsätta träna och spendera sin fritid på vår fantastiska golfklubb!

Tack till Sparbanksstiftelsen och KSAB!

Tack vare bidrag från Sparbanksstiftelsen och ideellt arbete har vi nu nya träningsmattor och 13 meter av KSAB Teemaster på plats.

Bulls eye greenerna kommer på plats om ett par veckor. Kommer att ligga en på ca 40 meter och den andra på ca 80 meter.

Ansökan har ombesörjts av Cribba och materialet kommer bli mycket uppskattat bl a på barn och ungdoms träningarna.

Golfset att låna från Wilson!

Pengarna från Sparbanksstiftelsen går också till 16 set med juniorklubbor för utlåning.

Wilson har sponsrat med ett bra pris!

Så nu kan alla barnen träna även om de inte ännu har egna golfset.

Tack till Anders Trä och Ossian o Olle!

Ossian och Olle har byggt ett förråd till dessa i rangehuset.

Materialet till förrådet är sponsrat av Anders Trä.

Krister Sköld har hjälpt till med att sätta in ett kodlås på dörren.

5 Juniorer är fler än 4 Seniorer!

Den 24 juli kommer en tävling spelas för att samla in pengar till Barn- och ungdomsverksamheten i klubben.

Det är "Cribba" Åkerblom som tagit initiativ till tävlingen.

Tack för ditt engagemang för barnen och juniorerna!

Juniortävlingar 2020

I år kommer "Claesgolfen" att spelas söndag den 5 juli.

Tävlingen hålls till minne av Claes Bäckström, som donerade en stor summa till ungdomsverksamheten i Loftahammars GK.

KM för juniorer anordnas vecka 32.

Anmälan görs direkt till kansliet eller i Min Golf.