Besök av vår banarkitekt

Vi har haft besök av ett sällskap där vår banarkitekt Peter Fjällman var med och han har skickat oss ett väldigt fint brev:

Hej, 

Det var verkligen roligt att återse golfbanan i Loftahammar, ett av mina golf projekt som jag har mycket positiva minnen av.  Mitt gillande har blivit ännu mer sedan jag för första gången upplevde ert fina klubbhus och att golfbanan utvecklats i rätt riktning.  Fantastiskt  vilka insatser  som gjorts med dräneringsarbeten och dammar samt vilka lysande åtgärder som gjorts för att hålla greenerna i gott skick. 

Jag vill framföra ett stort tack från oss alla som deltog i förra måndagens event till samtliga funktionärer på golfklubben som gjorde besöket till en av årets höjdpunkter. 

Det var kul att återse er greenkeeper Anders som var med från första början av golf projektet. Vi diskuterade bland annat de "problem" som uppstått med inspel och bunkerplaceringen på hål 9. Jag nämnde några idéer som kanske kan bidra till en förbättring av säkerheten och jag delge gärna dessa förslag till ansvariga inom golfklubben, om så önskas. 

Jag kommer definitivt se till att återkomma till Loftahammar inom en snar framtid.

 

Önskar golfklubben allt väl framöver. 

Med vänliga hälsningar 

Peter Fjällman 

Kommentarer