Vi söker arrendator till vårt mysiga café på Loftahammars golfklubb.

På Loftahammars golfklubb finns det en niohålsbana, padelbana, range/övningsområde och minigolf. Vi har ett nytt och fräscht klubbhus med shop, reception samt café. Det är viktigt att cafét har samma värdegrund som Loftahammars golfklubb, då vi har ett nära samarbete och gemensamma kunder.

Inredning cafe: Det finns ca 30 sittplatser inne och 50 sittplatser ute. Bakom serveringsdisken och kassan finns mindre köksdel för enklare tillredning. Köksdelen innehåller mindre produktionsyta samt spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Fettavskiljare finns. I anslutning till cafét finns det kundtoalett.

Gäster/målgrupp: Golfspelare, padelspelare, turister i Loftahammar med omnejd samt ortens befolkning.

Öppettider: Lågsäsong, vår/höst, är cafét öppet helger och röda dagar samt självservering övrig tid. Högsäsong, v 25-33 är cafét öppet alla dagar 9-19. I samband med tävling eller arrangemang är cafét öppet.

Meny: Enklare maträtter, smörgåsar och fika. Dricka, öl/vin och kaffe. Smörgåsar och dricka som är lätt att ta med ut på golfbanan. Det krävs att arrendatorn har serveringstillstånd.

Pris: Arrendet kostar ca 5% av café verksamhetens omsättning

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse skicka ett mejl senast 1/1 2021