Ras Al Khaimah & Al Hamra Golf Club i höst

Golfskola till Ras Al Khaimah & Al Hamra Golf Club Datum 19-26 november 2015 Pris inkl flyg, halvpension, 6 dagars fri golf endast 16 495:- möjlighet finns att besöka Race to Dubai

Golfskola i Dubai

DUBAI är en stad i ett land som har en väderlek som är helt gudabenådad. Under våra absolut kallaste månader går temperaturen inte ens under 20 grader. Vi har valt ett resmål ca en timma från Dubais flygplats som heter Ras Al Khaimah. Det femstjärniga lyxhotellet Double Tree by Hilton på den lilla viken Marjan Island och tio minuter därifrån en komplett golfanläggning Al Hamra Golf Club. Golfbanan är som tagen ur en Disney film med sina 18 hål som slingrar sig runt vatten och underbar grönska. Första nio hålen är belysta så att man även kan spela efter mörkrets intrång. Ytterligare en 9-håls korthålsbana på anläggningen med utmärkta träningsområden gör att ni får en oförglömlig total golfupplevelse.

Kombinationen med semester och fri golf under hela sex dagar är bland det bästa vi har sett. Nordiska Golfskolor har fått ner priset till det lägsta i den hårda konkurrensen. Ta med familjen som får leva lyxkliv på hotellet samtidigt som ni kan njuta av en golfbana som inte lämnar någon missnöjd. En fantastisk kombination och vår absolut främsta produkt.

Ni kommer under resan att få möjlighet att få testa 2016 års produkter från Wilson och att detta är ni först med i Sverige.

Double Tree by Hilton & Al Hamra Golf Club

Flyg: Stockholm – Dubai (direktflyg, Emirates)
Inkl: skatt, golfbagtransport, transfer tur & retur flygplatsen

Double Tree by Hilton, Marjan Island*****
Del i DBL med halvpension (frukost & middag) Inkl 6 dagar fri golf
Pris per person: 16 495:-
(varav 3000:- i anmälningsavgift)

Tillägg för enkelrum: 3295:- Begränsat antal platser

Race to Dubai
Europatourens avslutningstävling Race to Dubai går av stapeln 19-22 nov. Ni har i samband med denna resa möjlighet att besöka tävlingen. Ange i bokningen om ni är intresserade av biljetter.

Information och bokning
Anmälan senast 19 augusti 2015, anmälan är bindande och anmälnings avgift återbetalas ej. Bokning sker enligt anvisningar i PDF nedan.

För mer information om golfresan ta kontakt med Staffan på telefon 0708-58 40 55 staffan@nordiskagolfskolor.se

Vid eventuella frågor kring researrangemanget går det bra att kontakta Nordiska Golfskolor och Eric Bremberg på e-post eric@nordiskagolfskolor.se eller på telefon 08-549 000 60.