Julgranar till salu!

Det är långt till jul, men det gäller att vara ute i tid. Loftahammars Golfklubb kommer att sälja julgranar på rot.

En alldeles egen julgran.

Det finns 250 julgranar till salu exklusivt för medlemmar i Golfklubben.Granen planteras i vår av experter på plantering. Du får Ditt namn och ett nummer på granen. Sedan får Du vårda Din gran tills det är dags att hugga den om ca 5-6 år.Priset är 500:- och varje år lottas ett antal presentkort på 1000:- ut till några lyckliga granägare.

Enklast betalar Du till Loftahammars GK på BG nr 5307-1254 eller gå in på kansliet för att beställa och betala Din gran.

Granarna är sponsrade av Södra och det kommer att bli en bra intäkt för Golfklubben.

Granodlingen kommer att vara på platsen till vänster om nätet på första tee, så det blir enkelt att titta till sin gran varje gång man besöker klubben.

Vi hoppas att detta låter intressant. Tänk att odla sin egen gran! Lite extra guldkant på julfirandet om några år.

Granen kan ju också vara en present till någon man tycker om. Företag kan köpa granar till sina anställda.

Det är först till granen som gäller!

Vid frågor kontakta gärna Svante Gustafson -Granansvarig

svante gustafson@gmail.com