Julgransmingel

Det blev en mysig eftermiddag i klubbhuset med mingel och prat, glögg, pepparkakor och skinkmacka.

Klubbchefen Joakim Jansson informerade om säsongen som gått, både i siffror och vilka investeringar som gjorts.

Innan det sedan var dags att kanske få utdelning på sin gran, fick de som ville chansen att köpa egen julgran.

Alla granar har ett eget nr och det verkar vara otur att ha nr 13. Den ägaren har fått byta gran 3 ggr för att granen dött! Det är alltså garanti på granen, utseendet får man däremot själv klippa till.

I år gick högsta utdelningen till vår egen greenkeeper Kristian Petersen. Även Åsa Johansson och Sven o Kristina Grevelius fick utdelning på sina granar. Närvaropriset i form av "Granboken" gick till nyblivne granägaren Anders och Eva Norberg.

Alla önskade varandra God Jul och nu ser vi fram emot en tidig vår!