Ny tillförordnad klubbchef

Nu har vi fått en ny tillförordnad Klubbchef! Det är Sara Stenbeck som kommer ersätta Joakim Jansson under hans sjukfrånvaro.

Sara jobbar i sitt ordinarie jobb på räddningstjänsten i Västervik och är van vid personalfrågor, ekonomi, organisation och ledarskap. Första tiden på det nya uppdraget har hon ägnat åt att sätta sig in i rutiner och arbetssätt samt skaffa sig en lägesbild.

Hon säger: Mitt uppdrag känns spännande och roligt. Min ambition är att förvalta och utveckla allt det fantastiska ni skapat. Det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt
för att behålla ett bra samarbete mellan golfklubbens medlemmar, personal,tränare och golfcafé.

Vi alla vill hälsa Sara varmt välkommen till oss!

Joakim hälsar att han blir starkare för varje dag som går!

Nu finns protokollen från årsmöte och årsstämma att läsa på hemsidan, även senaste protokollet från styrelsemötet 11 maj.