Nyheter från Golfförbundet

Har du glömt ditt lösenord? Ny bokningsapp "Min Golf". Vill du veta mer om nya dataskyddsförordningen?

Nytt lösenord

Eftersom de fysiska medlemskorten inte längre tillverkas kan det vara bra att ha sitt lösenord till Min Golf.

Så här gör du om du glömt lösenord: Gå in på Min Golf Logga in på Min Golf

Klicka på Glömt lösenord? i inloggningsrutan.

Där fyller du i ditt Golf-ID och den e-post som klubben har till dig, det är den e-postadressen som är angiven i ”Mina uppgifter” på Min Golf, och klickar på ”Beställ” så skickas ett nytt lösenord inom någon minut.

Alternativtkan du beställa ett nytt lösenord via länken: http://www9.golf.se/nologin/newpassword.aspx

Observera att hotmail, spray och home-adresser tenderar att klassa mailen med nya lösenord som skickas ut från no-reply@golf.se som spam, så kontrollera så att inte ditt nya lösenord har fastnat i ditt skräppostfilter. Det kan också vara så att dessa mailleverantörer stoppar mailet på server nivå och då måste du använda dig av en annan adress då vi inte kan kringgå andra systems säkerhetsåtgärder. Skapa då en annan adress hos en annan mailleverantör och be sen klubben byta till den adressen i sina system.

MinGolf Bokningsapp

Golfer Sweden AB är leverantör och har utvecklat Svenska Golfförbundets ”SGF” officiella mobilboknings applikation ”MinGolf Bokning” som är integrerad med Min Golf och GIT.

Ladda ner appen redan nu och boka din nästa starttid på alla Sveriges golfbanor.

Logga enkelt in med ditt Golf-ID och lösenord.

Fungerar redan nu för Iphone och om någon vecka för Android.

GDPR

Ni har säkert fått information från Golfförbundet om den nya dataskyddsförodningen.

I all sin enkelhet handlar det om att dels värna om individens (golfspelarnas, ledarnas och de anställdas) personuppgifter, dels vårda medlemsregistret som är klubbens viktigaste tillgång och som hanteras i Golfsveriges gemensamma IT-system (GIT).

Den klubb eller bolag du är knuten till, det vill säga din medlemsklubb, har tillgång till alla basuppgifter och handicapuppgifter i Golfens IT-system. Medlemsklubben kan däremot inte se golftider eller golftävlingar som du bokat eller spelat på andra golfanläggningar.

Omvänt kan inte den golforganisation du ska gästspela på se dina basuppgifter, utan har endast tillgång till de personuppgifter som verkligen behövs för att boka en tid (t ex klubbtillhörighet, junior/senior och handicap) eller för att administrera en golftävling (t ex handicap).

All information hittar ni på Golfförbundets hemsida: