Ny tidning från Golfförbundet -GOLFA! - kommer i maj.

Golfsverige är fantastiskt!

Tidningen Golfa! kommer med djupare reportage och fler perspektiv på idrottsutveckling och golfens roll i samhället.

Från och med nr 4-2020 blir tidningen Svensk Golf prenumerationsbaserad och ges ut av förlaget Egmont Publishing, som äger varumärket Svensk Golf.

Vill du fortsätta få tidningen i brevlådan finns ett unikt erbjudande du kan ta del av. För endast 239 kronor (ordinarie pris 399 kronor) får du Svensk Golf hela 2020. Prenumerationen avser de sex nummer som utkommer från och med maj nästa år. Årets tre första nummer får alla som har ett aktivt golfklubbsmedlemskap som vanligt, oavsett om en prenumeration tecknas eller inte.

Om du tecknar din prenumeration via din hemmaklubb får klubben dessutom 40 kronor till sin juniorverksamhet. Läs mer om erbjudandet och teckna en prenumeration via länken nedan:

Prenumerera på Svensk Golf