Nybörjarutbildning

Ta grönt kort 2020

Nybörjarutbildningen vänder sig till dig som är helt ny inom golfen. Här börjar vägen mot det gröna kortet. Utbildningen ger dig alla baskunskaper i golf som du behöver kunna för att kunna spela på banan. Allt sker efter dina förutsättningar.

Vilket är första steget?

Nedan ser du de kurser du kan anmäla dig till. När du hittat en kurs som passar anmäler du dig här på mittgolfspel.se  Innan kursstart kommer du få mer info om kursen, betalning och möjlighet att bli medlem i Loftahammars GK.

Vill du gå en individuell utbildning a ca 5 timmar går det bra att kontakta oss på info@mittgolfspel.se. Då betalar du priset för privatlektioner. (Tidsåtgång kan variera beroende på förkunskaper)

I utbildningen ingår:

– 6 timmar praktik och teori.
– Du får låna klubbor. Har du egna så kan du använda dessa.
– Utbildningsmaterial
– Träningsbollar under lektionstid.

Utrustning:
Under kursen får du låna klubbor och bollar. Har du egna använder du dom. Har du klubbor men är osäker om du har rätt klubbor får du gärna ta med dom och visa upp.

Planerade kurser 2020:

Ta grönt kort kurs 25-26 april  INSTÄLLD!

Ta grönt kort kurs JUNIORER 9-10 maj

Ta grönt kort kurs SENIORER 23-24 maj

Ta grönt kort kurs 13-14 juni

Ta grönt kort kurs 27-28 juni

15.00-18.00

Ta Grönt kort kurs v.29 (Måndag-Onsdag, 13-15 juli)

Priser: 1995:- senior, 1595:- barn och junior (upp till 21)

ANMÄLAN TILL MITTGOLFSPEL.SE

Vad kul att du vill börja spela golf!

Få koll på vad du behöver för att komma igång genom att gå in på https://borjaspela.golf.se/

Välkommen in i golfens värld!