Golfveckan v.28

Golfveckan

Golfveckan har av tradition på Loftahammars GK arrangerats under v 28.
Under 2018 kommer det finnas utbud för alla åldrar och spelarkategorier med grupper:

Måndag-Onsdag och Torsdag-Lördag

Under förmiddagarna varje dag i veckan kommer det vara grupper för de yngre och efter lunch finns möjlighet till golfutveckling för alla åldrar och spelare.

Anmälan och betalning görs på

www.mittgolfspel.se

Välkommen till golfveckan 2018!


 

Knattegolf 5-7 år (Mån-Ons) 695:-
eller
Knattegolf 5-7 år (Tors-Lör) 695:-

Med fokus på att leka golf men även känna på spelet med många roliga övningar som hela tiden har en röd tråd i att lära sig golf. Kursen är till för att passa alla från 5 år till 7 år. Du behöver ej ha HCP för att deltaga i denna grupp.

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Juniorgolf 8-12 år (Mån-Ons) 695:-
eller
Juniorgolf 8-12 år (Tors-Lör) 695:-

Med fokus på att leka golf men även känna på spelet med många roliga övningar som hela tiden har en röd tråd i att lära sig golf. Kursen är till för att passa alla från 8 år till 12 år. Du behöver ej ha HCP för att deltaga i denna grupp.

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Juniorgolf HCP (Mån-Ons) 895:-
eller
Juniorgolf HCP (Tors-Lör) 895:-

Juniorgolf för alla åldrar men här är kravet att man genomgått gröntkort och har HCP. Vi kommer ha fokus på alla delar i spelet med störst vikt kommer lägga vid närspel och grunder i spelet.

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Närspelsskola (Mån-Ons) 995:-
eller
Närspelsskola (Tors-Lör) 995:-

Under dessa 3 passen kommer vi gå igenom de mesta, allt från hur du använder wedgarna på bästa sättet till hur du kan bli mer kreativ runt och på green. Olika tekniker för greenläsning samt genomgångar av basteknik för chipp, pitch och bunker med inslag av mera avancerade moment kommer testas. Här kommer du få utbildning och möjligheter att testa olika träningshjälpmedel som kan hjälpa dig i närspelet. Alla åldrar kan deltaga i denna grupp

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Bli bättre golf (Mån-Ons) 995:-

Den här kursen är öppen för alla med HCP ovasett ålder.  Under dessa 3 passen kommer vi lägga fokus på grunderna i hela spelet. Perfekt för dig som vill få en kickstart eller en påminnelse om vad du behöver träna på.

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Svinganalys (Tors-Lör) 1195:-

I träningen fokuserar vi på främst på golfsvingen och grunderna i svingen, grepp uppställning och sikte. Vi har en gemensam svinganalys med gruppen där vi analyserar samtliga svingar och jag förklarar vad som behöver utvecklas. Vi går även igenom puttning och chippning. Träningen passar dig som har singel hcp upp till hcp 36.

Jag vill anmäla mig till denna kurs


Intensiv nybörjarkus v.28 (Mån, Ons, Fre)

Vill du snabbt komma igång med golfspelet och få ditt Gröna kort, då är denna 6h intensiv-kurs rätt för dig! Under veckan får du en intensiv utbildning i golfspelet. Under kursen kommer du att få instruktion och träna på golfens olika slag och lära dig om golfvett, golfregler och utrustning. 
Junior 1595:- (upp till 21 år)
Senior 1995

Jag vill anmäla mig till denna kurs