Seriespel 2020

Rekommendation att skjuta upp all tävlingsverksamhet i Golfsverige t o m 30 juni.

SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft måndag 6 april.

Seriespelet följer dessa rekommendationer, vilket innebär att all tävlingsverksamhet tills vidare ställs in.

För tiden därefter gäller att SGF och GDF ska fatta nytt beslut senast en månad innan tävlingen är planerad att genomföras.

Vi återkommer med besked hur vi skall agera framöver gällande seriespelet så fort vi kan.

OBS! Nu har seriespelet startat upp igen!

Det lag vi har i spel är H60 som spelar i Östgötaserien.

H60 spelar i en serie med just nu 17 lag (detta var innan Corona)

OBS! Alla matcher t o m 30 juni är INSTÄLLDA!

Nu är seriespelet igång igen!

Hemmamatcher spelas tisdagar på em: 28 juli, 11 augusti och 25 augusti.

Laget har spelat 4 matcher just nu.

Vunnit hemma mot Söderköping 9-3  och Norrköping 7-5.

Förlust  borta mot Mjölby 7-5 och Finspång 10-2

Det är 2 matcher kvar:  Motala hemma och Vreta Kloster borta