Seriespel 2020

Rekommendation att skjuta upp all tävlingsverksamhet i Golfsverige t o m 30 juni.

SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft måndag 6 april.

Seriespelet följer dessa rekommendationer, vilket innebär att all tävlingsverksamhet tills vidare ställs in.

För tiden därefter gäller att SGF och GDF ska fatta nytt beslut senast en månad innan tävlingen är planerad att genomföras.

Vi återkommer med besked hur vi skall agera framöver gällande seriespelet så fort vi kan.

Klubben har 3 lag i seriespel:

D60 Smålandsserien Lagledare Gertie Gambe 0730 343311    gertie.gambe@gmail.com
H60 Östgötaserien Lagledare Kenth Larsson 0705 850773 llbilservice@telia.com
H70 Östgötaserien  Lagledare Kjell Turesson 0761 178087     kjell.o.turesson@telia.com

Vi välkomnar alla intresserade att höra av sig till respektive lagledare!

Klubben betalar anmälningsavgifter och startavgifter. Övriga kostnader betalas av spelarna.

D60 kommer spela 7 juni på Möre GK och 30 augusti på Sand GC.

OBS! 7 juni INSTÄLLT!

H60 spelar i en serie med just nu 17 lag.

Hemmamatcher spelas tisdagar på em: 28 april, 12 maj, 26 maj, 9 juni, 23 juni, 28 juli, 11 augusti och 25 augusti.

OBS! Alla matcher t o m 30 juni är INSTÄLLDA!

H70 spelar i en serie med 8 lag.

Hemmamatcher spelas måndagar på fm: 11 maj, 8 juni,15 juni och 17 augusti.

OBS! Alla matcher t o m 30 juni är INSTÄLLDA!