Preliminärt tävlingsprogram 2020

Rekommendation att skjuta upp all tävlingsverksamhet i Golfsverige.

SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft måndag 6 april.

Vi följer dessa rekommendationer, vilket innebär att all vår tävlingsverksamhet tills vidare ställs in. Dessa tider öppnas istället upp för sällskapsspel och vi hoppas att ni kommer ut och njuter av den friska luften på banan. När läget förändras kommer vi att återuppta tävlingsverksamheten igen och till en början tar vi bort alla tävlingar fram till den 31 maj.

De tillfälliga kompletterande tävlingsvillkoren i avsnitt 1.18 gäller från och med måndag 30 mars tills annat beslutas av SGF:

Kompletterande tävlingsvillkor

Nya riktlinjer tävling fr o m 6 april

Anmälan via GIT går att göra en månad innan tävlingsdatum.

9 maj   Sea Open 18 hål Företagstävling     INSTÄLLD
15 maj? Grand Major Slice Trophy 18 hål Företagstävling     INSTÄLLD
16 maj ICAs Vårscramble 18 hål Scramble, par, slagtävling GIT  Sponsor ICA INSTÄLLD
21 maj   Gökottan  9 hål Singel, poängbogey, 3 klubbor + putter GIT   INSTÄLLD
30 maj  Löjrom Open 18 hål Singel, poängbogey, 2 klasser o bästa lag GIT  Sponsor Prosellco INSTÄLLD
14 juni   Hammarslaget 18 hål Singel för herrar, slagtävling, 2 klasser  GIT   Sponsor Anders Trä  INSTÄLLD
26 juni  Circle Capital 18 hål Företagstävling      INSTÄLLD
28 juni  VT kval  9 hål Greensome, slagtävling,anmälan via VT    Sponsor VT  INSTÄLLD
29 juni  VT final 18 hål max 50 par vidare till finalen     Sponsor VT  INSTÄLLD
 5 juli  Claesgolfen  9 hål Singel för juniorer, poängbogey  GIT
 5 juli  Ninnis Tavla 18 hål Singel damer, slagtävling A-klass, slaggolf B-klass  GIT Sponsor Lars Ödkvist
14 juli  Källvik Masters 18 hål
17 juli  Vängolfen  9 hål
18 juli  Sandströms Parslag 18 hål Mixed par, greensome, poängbogey  GIT Sponsor Sandströms
24 juli  5 Jr är fler än 4 Sr 18 hål Mer info kommer
 6 aug  KM alla åldersklasser 18 hål Singel, scratch   GIT
 7 aug  KM Open +18 hål  Singel, scratch  GIT
15 el 22 aug  Damernas avslutning
29 el 30 aug   reserv
 5 sept?   Flaggtävling 18 hål  Singel, slagtävling  GIT
13 sept?  KM Äkta Makar 18 hål  Foursome, scratch  GIT
20 sept  Sista chansen 18 hål  Par, Scramble/Foursome  GIT
26 sept  WB Masters  18 hål

Klubben har 3 lag i seriespel:

D60 Smålandsserien
Lagledare Gertie Gambe
gertie.gambe@gmail.com

H60 Östgötaserien
Lagledare Kenth Larsson
llbilservice@telia.com

H70 Östgötaserien
Lagledare Kjell Turesson
kjell.o.turesson@telia.com

Vi välkomnar alla intresserade att höra av sig till respektive lagledare!

Klubben betalar anmälningsavgifter och startavgifter. Övriga kostnader betalas av spelarna.

D60 kommer spela 7 juni på Möre GK INSTÄLLD! och 30 augusti på Sand GC.

H60 spelar i en serie med just nu 17 lag.
Hemmamatcher spelas tisdagar på em: 28 april, 12 maj, 26 maj, 9 juni, 23 juni, INSTÄLLDA!! 28 juli, 11 augusti och 25 augusti

H70 spelar i en serie med 8 lag.
Hemmamatcher spelas måndagar på fm: 11 maj, 8 juni,15 juni INSTÄLLDA!! och 17 augusti.