Vårt PRO Gustav Adell

Även i år kommer jag vara en del av verksamheten på Loftahammars GK och kommer erbjuda allt från Grönt Kort-kurser till privatlektioner, clinics och skräddarsydda utbildningar. Min förhoppning är att alla typer av golfare skall kunna få goda möjligheter att bli en bättre golfspelare. Vid sidan av mitt egen golfsatsning känns det både roligt och inspirerande att få möjligheten att verka på Loftahammars GK.

 

Jag heter Gustav Adell är 39 år och bor i Linköping.

Golf har varit mitt liv sedan jag var liten. Jag har haft möjlighet att under många år få jobba med spelet golf, vilket är få förunnat.

Jag hade en framgångsrik amatörkarriär med höjdpunker som bland annat EM-guld. Med över 40 uppdrag för Sveriges landslag valde jag 2006 bli professional golfspelare och har spelat på många av världens tourer under många års tid. Jag har hela tiden vid sidan av min egen golfsatsning haft möjlighet att genom instruktion träna och coacha andra, gammal som ung, nybörjare som proffs ser jag en stor glädje i att följa utvecklingen.

Jag vill med mitt stora engagemang inspirera mina elever och dela med mig av min erfarenhet. Jag har även haft en del coachuppdrag där jag både föreläst om träningsupplägg och varit coach för EM lag. Har genomgått utbildningar relavanta för golf såsom Tränarassistentutbildning (TAU), Tournament Professional utbildning och Barn och Ungdomsledarutbildning steg 1 & 2. Jag har varit medlem i PGA of Sweden under många år.

Jag ser fram emot att träffa er på klubben!

Med vänliga hälsningar,

Gustav Adell


Kontakta mig

gustav.adell@gustavadell.com
www.gustavadell.com
0705-721878